Daca Dia spune asta, atunci hai sa continuam luand ca fiind adevarat si universal valabil ceea ce a zis ea:
"O carte oferita... sau aprox. 300 de pagini de ganduri pe care ai vrea sa le imparti cu destinatarul cadoului. vreau sa cred ca si in cazul cadourilor-carti se aplica acea lege universala: totul se intampla cu un scop, mereu exista ceva de citit printre randuri, exista un talc."
Exprimarea talcului care este? Atentionarea asupra randurilor? Acesta ar fii talcul persoanei prime cititoare.
300 de ganduri, 300 de emotii si sentimente sau 300 de sentinte?
Cred ca o carte oferita este o parte de cunoastere a celui careia i se ofera si o insusire de sine.
;)) 300 se sentinte... Intram in particularitati.
RăspundețiȘtergereda, cartile primite iti revendica franturi din viata ta, emotioneaza, vorbesc...sau reflecta.Iti sunt oglinda, daruite cu menire de a te face sa te vezi...
n-am mai primit demult sentinte ambalate frumos purtand pe prima pagina urari.
si te inspira pentru viitorul ce se arunca in tine prin prezent.
RăspundețiȘtergere"Cred ca o carte oferita este o parte de cunoastere a celui careia i se ofera si o insusire de sine."
RăspundețiȘtergereSi as adauga eu ca atunci cand o persoana daruieste o carte trebuie sa o fi citit inainte... de fiecare data cand cel caruia i-ai daruit-o va gasi ceva in care se va regasi isi va aminti de tine ... e o relatie care se stabileste intre ei ... de-aia trebuie sa fii atent, sa citesti cartea respectiva inainte de a o daruii, sa-l cunosti asa cum ai zis tu.
Rel stabilita va influenta felul in care oamenii se vad sau se cunosc intre ei... cartea gresita raport de intelegere si cunoastere gresit.... asta evident daca nu reducem cartea la statutul de cadou-obiect ca oricare alt obiect.
Grozav. Vom discuta in curand si de cartea cadou-obiect, ca un topic secundar. Ne concentram precis pe carti oferite pentru a fi carti, nu cadouri ca sa fie.
RăspundețiȘtergereesti perspicace azi... se vede ca e adevarata regula aia cum ca oamenii tind sa dea replica la ultima frza citita ca si cum nu ar fi existat nimic inainte, si la fel si regula aia cum ca omu daca are ceva de zis spune la inceput partea importanta si dupaia explica ;)
RăspundețiȘtergere:)) da da da inginereste.
RăspundețiȘtergere:))) nu nu nu psihologic ... iar ai fost "perspicac" :)
RăspundețiȘtergereBine ca esti tu desteapta
RăspundețiȘtergere